Corona november 2020

Er mag weer iets meer…

Het aantal corona besmettingen daalt gelukkig. Activiteiten kunnen weer voorzichtig opgestart worden. Mits u zich houdt aan de 1,5 meter afstand. Ook moet u registreren wie er aanwezig zijn.

Horeca is gesloten

Voor kwetsbare personen is er één uitzondering. • dat één persoon van de groep de alcoholvrije consumpties voor iedereen gelijktijdig besteld; • dat één persoon ook afrekent met de medewerkster; • de consumptie mag alléén in de ruimte waar de activiteit plaatsvindt, gebruikt worden.

Bibliotheek

Gaat weer open van maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur, kijk voor overige informatie op de website www.bibliotheekhaarlemmermeer.nl.

Sporthal, (SLS) Samen Lekker Sporten

Het gebruik van de sporthal is toegestaan onder de aangepaste richtlijnen van het RIVM. Sport met maximaal 4 personen, op 1.5 meter afstand. Kleedkamers zijn gesloten. Kinderen tot en met 17 jaar uitgezonderd. Publiek hierbij is niet toegestaan.

Prikdienst (Atal Medial) op afspraak open

Op dinsdag, donderdag en vrijdag tot 10.00 uur.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van de Stichting Zwanenburg-Halfweg

Deze website maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.