Wim Hut – afscheid van een bevlogen bestuursvoorzitter

Het dorpshuis heeft de afgelopen maand afscheid genomen van een bijzonder persoon, onze bestuursvoorzitter Wim Hut. Vele jaren heeft hij een waardevolle bijdrage geleverd aan Dorpshuis in Zwanenburg-Halfweg en de Olm.

Een betrokken mens
Wim zijn toewijding en inzet voor het Dorpshuis en de Olm vinden wij  bewonderenswaardig. Gedurende zijn betrokkenheid heeft hij een onschatbare bijdrage geleverd aan de groei en ontwikkeling van deze organisaties. Met hart en ziel zette hij zich in voor het creëren van een warme en gastvrije omgeving voor de gemeenschap. Vele succesvolle evenementen en projecten hebben plaatsgevonden, met in het bijzonder de dag dat hij samen met Andre de sleutels van het nieuwe dorpshuis in ontvangst nam – een nieuw dorpshuis wat er niet zou zijn geweest zonder de inzet van Wim en destijds betrokken bestuurslid Rene Metz. 

Afscheid
Medewerkers en medebestuursleden waarderen het luisterend oor van Wim. Zijn vriendelijkheid, empathie en betrokkenheid hebben ervoor gezorgd dat mensen zich gewaardeerd voelden. Met het afscheid van Wim nemen we afscheid van een best bijzonder tijdperk voor het dorpshuis – een van transitie naar een nieuw dorpshuis. Een dorpshuis wat nu staat en vele dorpsbewoners gezelligheid, activiteiten en warmte biedt. Bedankt Wim! 

Deze website maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.