25 juni feestelijke opening Dorpshuis en dorpsplein Zwanenburg/Halfweg

Feestelijke opening Dorpshuis Zwanenburg Halfweg

Op zaterdag 25 juni is het feest in en om het Dorpshuis en dorpsplein in Zwanenburg om te vieren dat het geopend is. Dat klink wel gek na ruim twee jaar dat we al actief kunnen zijn in de SLS-hal en het dorpshuis, maar door Corona is een officiële opening nog niet mogelijk geweest. Iedereen is van harte uitgenodigd om dit mee te vieren.

Zo ziet het feestelijke programma van zaterdag 25 juni eruit:

Voorprogramma 12.00u-13.00u harmonie orkest Eensgezindheid speelt op het dorpsplein voor het dorpshuis. Alle inwoners, jong en oud, uit Zwanenburg en Halfweg zijn welkom om te komen luisteren.
13.00 uur: openingshandeling door wethouder Marjolein Steffens-Van de Water. Aansluitend zijn er korte speeches omlijst met muziek en zang. Ook hier is iedereen welkom.

13.45 en 17.00 uur: sportieve, creatieve en muzikale activiteiten voor jong en oud.
Denk aan: Een stormbaan, kunstmarkt, voorgelezen worden, boekenwormen knutselen, exposities van o.a. Pier-K, muziekoptreden van leerlingen, judo, aerobics, turnen, sjoelen, koersballen, bridge, handwerken, modelbouwen ter plaatse zijn modellen te koop om in elkaar te leren zetten), badminton, volleybal, kinderjoga, basketbal, handbal, meet & greet met Gansje en Gonnie, muziekinstrumenten leren kennen, muziek voor peuter en kleuter, Keramiek workshop, kleurplaten kleuren, senioren-sport clinic, demo jazzgym 50+, kleurplaten kleuren, waterbrug en scouting-activiteiten en een Rad van Fortuin.
Kinderen die deelnemen aan deze activiteiten kunnen een stempelkaart vol maken om een ijsje te verdienen.

Deze activiteiten zijn zowel binnen als buiten bij het dorpshuis. De clubs en verenigingen die actief zijn in het dorpshuis en de SLS-hal (Samen Lekker Sporten) maken al deze activiteiten mogelijk.

Kleine hapjes, een lekkere haring (Kesbeke), een drankje en sfeervolle live muziek (van de band JazzMix) vergroten de feestelijke sfeer.

We kijken ernaar uit je te zien.

Bekijk hier de Flyer van de opening Dorpshuis Zwanenburg

Deze website maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.