Feestelijke opening Dorpshuis een succes

Opening Dorpshuis Zwanenburg Halfweg

Afgelopen zaterdag, 25 juni, hebben we een grandioos, gezellig en geslaagd feest gehad voor de officiële opening van het dorpshuis!

Officiële opening

De sfeervolle muziek van Eensgezindheid vooraf op het plein trok meteen al veel bekijks en gaf een uitstekende sfeer van wat komen ging. Na een korte introductie hebben 5 mensen tegelijkertijd het lint doorgeknipt en werden we verrast met een prachtig oranje en blauw gekleurde wolk van confetti die boven het plein bleef dwarrelen.
Daarna ging het officiële deel van start en hebben de betrokken partijen ieder hun verhaal gedaan voor een groot publiek. De feestvreugde werd versterkt bij het inzetten van het lied “het dorp” (van Wim Sonneveld) waarin Eensgezindheid en het koor Con Anima het publiek hielp de juiste toon en tempo te vinden.

Verschillende activiteiten

Daarna zijn alle activiteiten van start gegaan en werden er lekker hapjes getrakteerd; er was muziek, heel veel verschillende sportactiviteiten, optredens van kinderen op een instrument, voorlezen, over de waterbrug en dan spannende activiteiten bij de Scouting, er werd geknutseld en gekleid. Echt zo veel dat we het hier nu ook niet volledig opschrijven met het risico dat we iets over het hoofd zien.

Veel bezoekers

Er is enorm veel animo geweest vanuit het dorp om hier deel vanuit te maken. Een grove inschatting is dat er ongeveer tussen de 500 à 600 mensen zijn geweest. En dat is fantastisch. De succesvolle dag is te danken aan iedereen die vanuit de organisaties, verenigingen, stichtingen, clubs en individuen hun tijd en energie hebben gegeven aan dit evenement. Met ook de dank aan de vrijwilligers en personeelsleden van het Dorpshuis.

Deze dank spreken we uit namens de organisatoren van de openingscommissie: Gemeente Haarlemmermeer, Stichting Leefbaarheid Schiphol, De dorpsraad en het Dorpshuis Zwanenburg-Halfweg

Geluiden gaan op om dit niet een eenmalig evenement te laten zijn. Wie weet tot in de toekomst!

Hieronder een aantal foto´s van de feestelijke opening. De opening is ook opgepakt door NH nieuws, lees hier het artikel.

Deze website maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.