Nieuwsbrief 17 mei 2021

dorpshuis vanaf de llopbrug

Versoepeling corona maatregelen

Vanaf 19 mei is er meer verruiming voor sport, kunst en cultuuractiviteiten in het Dorpshuis .Dit betekent dat kunst, cultuur en sportactiviteiten weer gestart mogen worden, ook in maatschappelijke accommodaties.
Hiervoor gelden wel de volgende voorwaarden:

  • In de ruimte mogen maximaal 30 personen aanwezig zijn. Dit is exclusief personeel.
  • Voor personen vanaf 18 jaar geldt: individuele beoefening mag. Of in groepsverband met maximaal 2 personen. Dit is exclusief een docent. Bijvoorbeeld: in een ruimte kunnen maximaal 15 tweetallen oefenen of repeteren, exclusief docent.
  • Voor kinderen tot en met 17 jaar geldt: groepslessen en repetities in groepsverband (maximaal 30 personen) zijn toegestaan.
  • Er mag geen publiek aanwezig zijn.

Reserveren, registratie en gezondheidscheck vanaf 18 jaar zijn verplicht.

Binnen moet iemand een mondkapje dragen, maar deze mag af als dit nodig is om te kunnen oefenen of repeteren.

Een consumptie mag gebruikt worden in de gehuurde ruimte en de bestelling wordt door de medewerkster van het Dorpshuis in de ruimte opgenomen en gebracht.

Allerlei activiteiten kunnen worden opgestart, echter vanaf 18 jaar tot maximaal 30 personen in een ruimte en in de groepslessen in groepjes van twee, exclusief de begeleider. Voor de veiligheid dient iedereen zich te houden aan de 1,5 meter afstand en de andere corona- en RIVM maatregelen.

Vanaf 1 juni worden de gebruikelijke regels ten aanzien van huur van de accommodaties weer gehanteerd.

Laten we hopen, dat deze versoepelingen vanuit de overheid een verdere stap zijn naar het weer volop functioneren van het Dorpshuis

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van de Stichting Zwanenburg-Halfweg

Deze website maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.