Nieuwsbrief 4 november 2021

dorpshuis vanaf de llopbrug

Aanpassingen corona maatregelen per 6 november.

Gezien de toename van het aantal Corona besmettingen heeft het kabinet aangescherpte maatregelen ingesteld. Deze maatregelen hebben invloed op het gebruik van het Dorpshuis en de SLS-hal.

Algemeen

Bij klachten thuis blijven en iedereen wordt verzocht om 1,5 meter afstand te houden. Bij activiteiten en ruimtes waar men de QR code heeft moeten laten zien is het niet nodig om mondkapjes te dragen.

Horeca

Bezoekers aan de huiskamer moeten een vaccinatiebewijs (QR code) kunnen tonen. Het personeel van het Dorpshuis zal hierop controleren.

Gebruikers activiteiten ruimtes

Deelnemers aan activiteiten die in het Dorpshuis georganiseerd worden moeten ook hun vaccinatiebewijs (QR code) kunnen tonen. Het is de verantwoordelijkheid van de organisator van de activiteit om hierop te controleren.

Sport

Sporters van 18 jaar en ouder moeten ook hun vaccinatiebewijs (QR code) kunnen tonen. Dit geldt ook voor toeschouwers van boven de 18 jaar die op de tribune plaatsnemen. Ook hier is het de verantwoordelijkheid van de organisator van de activiteit om hierop te controleren.

Bibliotheek

Voor toegang tot de bibliotheek is geen QR code verplicht. Wel moeten de bezoekers van de bibliotheek een mondkapje dragen. Laten we met deze maatregelen ons steentje bijdragen aan het beperken van de verdere verspreiding van het Corona virus.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van de Stichting Zwanenburg-Halfweg

Deze website maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.