24 april 2022: Coro del Campo met temperamentvolle flamencomuziek

Op 24 april om 14:00 uur staat Coro del Campo weer in het Dorpshuis!

Coro del Campo is een flamencokoor uit Amsterdam dat al vaker met succes heeft opgetreden bij het Zondagmiddagpodium. Het ensemble bestaat uit een groot aantal zangeressen en een gitarist, die samen Andalusische feestmuziek ten gehore brengen.

Coro del Campo mag zich het pittigste koor van Nederland noemen. En hun roem rijkt verder dan ons land. Zij maakten diverse reizen naar Sevilla, waar ze ook optraden in het veelbekeken programma Yo Soy del Sur, waardoor ze ook in Spanje bekend zijn. De groep heeft zich met hart en ziel gespecialiseerd in de vrolijke en dansbare flamencovormen zoals die op de grote feesten van Andalusië worden uitgevoerd. Met opzwepende zang en ritmes, zinderend gitaarspel en flamencodansen die onlosmakelijk verbonden zijn met de Spaanse manier van feestvieren. De dames van het koor zien er weer adembenemend uit, prachtig uitgedost in de typische Flamenco- en Feria jurken.

In het zuiden van Spanje is het al volop lente! Coro del Campo neemt u daarom in hun nieuwe programma mee op een heerlijke, zonnige reis langs de feesten van Sevilla en Huelva. Klaar voor een Andalusisch feestje op het podium? Kom dan naar het Dorpshuis in Zwanenburg-Halfweg.

Deze website maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.