Bijeenkomst Belangengroep Gehandicapten Haarlemmermeer 23 november 2022

Informatie over de bijeenkomst Belangengroep Gehandicapten Haarlemmermeer, 23 november 13.30u – 17.00u, in het Dorpshuis


Aanmelden kan t/m vrijdag 18 november.

Doel van de bijeenkomst
Organisaties en gemeente wisselen kennis en informatie met elkaar uit over wat er nodig is voor inwoners met een beperking om volwaardig deel te kunnen nemen aan de samenleving en stemmen met elkaar af wat is er nodig om de infrastructuur (woningen, bushaltes, winkel, afritten, trottoirs/geleide lijnen, enz.) zodanig in te richten voor inwoners met een beperking dat zij zo zelfstandig mogelijk kunnen functioneren in de gemeente Haarlemmermeer.


Deze middag willen we ervaring en kennis delen, wat is er wel, wat is er niet, wat is er nodig, waar kunnen we/moeten we samenwerken?


Als we een inclusieve samenleving willen waarin iedereen mee kan doen en zelfstandig kan leven, wonen, werken dan moeten we met elkaar afstemmen wat er nodig is.

Deze website maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.