Kerstconcert Muziekvereniging Eensgezindheid en Wester HarmonieKerstconcert

Beste muziekliefhebber(s)

Vorig jaar december moest het concert helaas 2 maal afblazen vanwege Corona.
Het is ons een genoegen u te kunnen aankondigen dat Muziekvereniging Eensgezindheid en Wester Harmonie dit jaar opnieuw de krachten hebben gebundeld en een gezamenlijk concert geven.

Dus heeft u zin in een sfeervolle, feestelijke middag met mooie muziek? Kom dan op zondag 18 december 2022 om 12.30 uur naar het kerstconcert in het Dorpshuis Zwanenburg Halfweg.

Het orkest van ruim 60 muzikanten zorgt onder leiding van dirigent Rob van der Sterren voor een aantrekkelijk en gevarieerd programma met werken als het verstilde Intermezzo Sinfonico uit de opera Cavalleria Rusticana van Mascagni,
het verhalende Noah’s Ark van de Belgische Componist Bert Appermont en bekende filmmuziek van de in 2020 overleden componist Ennio Morricone. Natuurlijk wordt het programma aangevuld met prachtige kerstmuziek zoals Polish Christmas Music en A Holly Jolly Christmas Medley.
Uiteraard maakt ook het opleidingsorkest van Eensgezindheid MuziCool onder leiding van Isis Kleef deel uit van het programma.

Toegangskaarten (EUR 8,50) kunnen worden gereserveerd op: www.eensgezindheid-halfweg.nl of via
info@eensgezindheid-halfweg.nl

Zie voor verdere info bijgaande poster en de websites van Muziekvereniging Eensgezindheid en Wester Harmonie.

Deze website maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.