Circus Acrobatico terug in het dorpshuis

Elke avond voor het slapen gaan wil de Prins een verhaaltje horen. Als zijn moeder hem voorleest, kan hij heerlijk wegdromen. Over blauwe kabouters op grote ballen, piraten op rare fietsen, of sierlijke hoepeldanseressen … Maar zijn moeder heeft er zo langzamerhand geen zin meer in. Wat nu?

Komt dat zien in de circustheatershow ‘1001 Nacht’ van Jeugdcircus Acrobatico! Na een wervelend succes vorig jaar komen ze weer terug op 𝘇𝗼𝗻𝗱𝗮𝗴 𝟭𝟴 𝗷𝘂𝗻𝗶 om 14.00 uur. Een voorstelling die jong & oud zal betoveren en iedereen zal meevoeren met de dromen van de prins. Allerlei hoogstaande circus-acts wisselen elkaar af in vrolijkheid en spanning in een 2 uur durende circustheatershow. Het verhaal van 1001 Nacht is de rode draad van de voorstelling, waar acrobaten, jongleurs, diabolo’s en steltlopers elkaar afwisselen met dans op draad, kunsten op de fiets en acrobatiek hoog in de lucht. Met heel veel jong circustalent en spectaculaire acts van de oudere artiesten.

Kaarten zijn vanaf woensdag 23 mei verkrijgbaar bij de bar van het dorpshuis. Mede dankzij Stichting voor de Buurt voor maar € 4,00,- per stuk.

Deze website maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.