Versterking van het horecateam met Jeffrey

Sinds 1 mei 2023 is Jeffrey van Campenhout onze nieuwe collega. Hij versterkt ons team als horecamanager.Het dorpshuis is sinds de verhuizing naar het nieuwe pand nog steeds in ontwikkeling.

Na een rustige start tijdens Corona, groeien we nog steeds qua bezetting van activiteiten, bezoekers en horecagebruikers. Daarom is Jeffrey aangetrokken als leidinggevende van het horecateam. Hij gaat zich verder bijvoorbeeld bezighouden met het professionaliseren van de inkoop en het assortiment.

Jeffrey heeft er inmiddels ruim zes weken op zitten en die bevallen goed. Mensen voorzien in gezelligheid met een hapje en een drankje, dat zit namelijk wel in zijn aard. Wat hij van deze eerste 6 weken vond? “Het is een komen en gaan van mensen uit Zwanenburg en Halfweg, de naam dorpshuis voldoet echt aan zijn functie. Samen met het team willen we het beste uit het dorpshuis halen voor iedereen die hun vertier en plezier hier komt zoeken!”

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.