Wervelende show van Jeugdcircus Acrobatico

Een volgeladen zaal werd afgelopen zondag meegenomen in het verhalen en de dromen van een prins, die werd voorgelezen uit een sprookjesboek.Dromen over blauwe kabouters op grote ballen, slangen, piraten op rare fietsen, sierlijke hoepeldanseressen. En dat was nog maar een fractie. De voorstelling bevatte veel onverwachte elementen en de acts wisselden elkaar af in vrolijkheid en zinderende spanning.”

“Steeds verrassend en van ongekende schoonheid,” zo schrijft Linda J. Prast op de website van Jeugdcircus Acrobatico. “Ontwapenend waren de jongste artiesten die voor het eerst in de piste stonden; de ontdeugende en nieuwsgierige pasja’s die met elkaar een mooie rol in het verhaal vertolkten. De ervaren artiesten lieten de toeschouwers getuige zijn van een breed scala aan circusdisciplines. Er waren acrobaten, jongleurs, diaboleurs en steltlopers. Er waren acts met eenwielers, ballen, hoepels, rolschaatsen en rola bola’s. Met dansers op het draad, acrobaten op de kunstfiets en een wervelend nummer met springtouwen. En natuurlijk ontbraken de adembenemende luchthoepel, het trapezetouw en de tissue niet. In deze nieuwe voorstelling 1001 Nacht liet Jeugdcircus Acrobatico haar hooggeëerde publiek wéér genieten en wegdromen in een andere wereld.”

Het dorpshuis stelde met veel plezier haar locatie beschikbaar voor deze fantastische show, en is blij met de bijdrage van Stichting Voor de Buurt – die er mede voor zorgde dat deze voorstelling voor een breed publiek toegankelijk was.

Deze website maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.