Nieuwsbrief 18 februari 2022

Aanvullende Corona maatregelen per 18 februari en 25 februari 2022 en de aankondiging van de nieuwe website van het Dorpshuis per 18 februari 2022.

Naar aanleiding van de versoepeling van de corona maatregelen, die door de regering per 18 en 25 februari 2002 zijn ingesteld, ontvangt u een nieuwe nieuwsbrief. Tevens vindt u in deze nieuwsbrief Informatie over de nieuwe website van het Dorpshuis.

Horeca

De horeca is tot sluitingstijd geopend.
Het coronatoegangsbewijs (QR code) is vanaf 18-25 februari 2022 nog wel verplicht voor bezoekers vanaf 13 jaar, die gebruik maken van de bar/horeca.

Sport

Sportevenementen met toeschouwers worden tot sluitingstijd weer toegelaten.

Sociale- en culturele activiteiten

De sociale- en culturele activiteiten kunnen in het Dorpshuis tot sluitingstijd plaats vinden.

Mondkapjes en het houden van 1.5 meter afstand

Vanaf 18 februari vervalt de verplichting om in openbare ruimtes mondkapjes te dragen en 1,5 meter afstand te houden van elkaar. Dit betekent dat volle capaciteit weer mogelijk is in het Dorpshuis. Na 25 februari 2022 vervalt de verplichting tot het tonen van het vaccinatiebewijs (QR code).

Nieuwe website

Op 18 februari 2022 is de nieuwe website van het Dorpshuis gelanceerd. Bezoekers kunnen op de website informatie vinden over de sociale- en culturele activiteiten en de verenigingen die van het Dorpshuis gebruik maken.

We hopen, dat de verruimende maatregelen voor iedereen meer bewegingsvrijheid in en buiten het Dorpshuis geeft.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van de Stichting Zwanenburg-Halfweg

Deze website maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.