Nieuwsbrief 26 januari 2022

Bestaande en aanvullende Corona maatregelen per 26 januari 2022.

Naar aanleiding van de versoepeling van de Corona maatregelen, die door de regering per 26 januari 2002 zijn ingesteld, weer een nieuwe nieuwsbrief.

Horeca

De horeca is weer tot 22.00 uur geopend. Bezoekers aan de huiskamer moeten een vaccinatiebewijs (QR code) kunnen tonen. Het personeel van het Dorpshuis zal hierop blijven controleren.

Gebruikers activiteiten ruimtes

Deelnemers aan activiteiten die in het Dorpshuis georganiseerd worden moeten ook hun vaccinatiebewijs (QR code) kunnen tonen. Het is de verantwoordelijkheid van de organisator van de activiteit om hierop te controleren.

Sport

Zowel trainingen, wedstrijden onderling als wedstrijden in competitieverband zijn weer toegestaan. Voor trainingen wordt geen tijdrestrictie gehanteerd.
Toeschouwers van de sportevenementen zijn op de tribune tot 22.00 uur welkom. Na 22.00 uur dient het publiek de tribune en het dorpshuis te verlaten.
Vanaf 18 jaar moeten sporters en publiek hun Coronatoegangsbewijs (QR code) tonen. De organisator van de sportactiviteit heeft de verantwoordelijkheid om hierop te controleren. Het mondkapje is in de ruimte van de tribune verplicht, ook wanneer men zit.

Sociale- en culturele activiteiten

De sociale-en culturele activiteiten kunnen in het Dorpshuis tot 22.00 uur plaats vinden.

Mondkapjes en het houden van 1.5 meter afstand

Vanaf 13 jaar is in het hele Dorpshuis het dragen van mondkapjes verplicht en wordt iedereen verzocht om 1,5 meter afstand te houden.

Laten we hopen dat de verruimende maatregelen voor iedereen die gebruik maakt van het Dorpshuis een stap in de goede richting is.


Met vriendelijke groet,


Het bestuur van de Stichting Zwanenburg-Halfweg

Deze website maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.