Nieuwsbrief 24 maart 2022

Vanaf heden is vanaf 19.00 uur de hoofdingang van het Dorpshuis verplaatst naar de ingang bij het terras aan de achterzijde van het gebouw.

De laatste tijd heeft het Dorpshuis erg veel last van jongeren, die ’s avonds via de hoofdingang binnenkomen en voor gebruikers en medewerkers veel overlast veroorzaken. Het bestuur heeft besloten om voor onbepaalde tijd de hoofdingang vanaf 19.00 uur te sluiten en vanaf die tijd de toegang bij het terras aan de achterzijde van het gebouw te gebruiken. Medewerkers van het Dorpshuis kunnen op deze wijze goed in de gaten houden wie er binnenkomt.

Opening Dorpshuis op 25 juni 2022

Het Dorpshuis wordt 25 juni a.s. officieel geopend. Naast het officiële gedeelte
zullen er allerlei activiteiten in en rondom het Dorpshuis plaats vinden. Deze activiteiten zijn voor alle mensen uit Zwanenburg en Halfweg en worden aangeboden door de verschillende aanbieders, verenigingen en clubs, die in het Dorpshuis de activiteiten aanbieden.

Beplanting terras Dorpshuis

Begin april is de beplanting van het terras afgerond, zijn de parasols geplaatst en is het terras met tafels en stoelen gereed voor ontvangst van onze dorpsgenoten.

Aankleding Dorpshuis

Begin april hangen er in het Dorpshuis in de woonkamer en in de ruimtes schilderijen van de plaatselijke kunstenaars en galerie. In een vitrinekast wordt door Handwerk Groot en Crea Club handwerk tentoongesteld.
De schilderijen en het handwerk zijn de komende maanden te zien. In september a.s. krijgen andere plaatselijke kunstenaars de gelegenheid hun schilderijen en ander kunstwerk te tonen.

Met allerlei nieuwe initiatieven gaan we het voorjaar tegemoet!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van de Stichting Zwanenburg-Halfweg

Ellen Leijen

Deze website maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.