Verhelpen van de lekkage

We hebben de laatste tijd weer behoorlijk last van lekkage. Dat is balen, voor ons maar vooral ook voor alle sporters. We hebben soms zelfs activiteiten af moeten zeggen.

Aanpakken problemen
We hebben goed contact met de gemeente, waar de urgentie inmiddels goed op het netvlies staat. Om de problemen grondig aan te pakken werken we samen met verschillende partijen, zoals de aannemer, architect, dakdekker en de gemeente.

Werkzaamheden
Er starten deze week werkzaamheden om bijvoorbeeld extra afvoeren te maken. Deze werkzaamheden duren drie dagen. Woensdag 15 november tot en met vrijdag 17 november is daardoor de sporthal niet bruikbaar, met een uitloop naar zaterdag. We hopen hiermee dat de ergste problemen opgelost zijn. Daarna voert een onafhankelijke partij nog een bouwkundig onderzoek uit.

We kijken er naar uit dat we weer zorgeloos en droog de sporthal kunnen gebruiken en willen jullie vooral ontzettend bedanken voor je geduld en begrip!

Deze website maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.